tove: sista januari

Måndag och en ny skolvecka har dragit igång. Skolan funkade väl ändå rätt bra, i alla fall tills slutet av dagen. Datakunskap!! Alla elevers död. Egentligen borde man kunna spela in en datakunskapslektion på iPod:en och spela upp om man har svårt att somna någon kväll. För det är inte lätt att hålla uppe ögonen samtidigt som läraren snackar på om att "Ctrl + C" betyder kopiera, eller att "Ctrl + V" betyder klista in. Tack för infon.


tur att man har snygga klasskamrater som får en att hålla uppe humöret i alla fall


Julia: Kim bakar kladdkakaKims första problem stannar på hur man sätter på ugnen, nästa hur man väljer grader, sen att det står en plåt i ugnen, ugnsproblem?

Han förstår då vad som innebär med en halverst handikappad flickvän, frukorst på säng på lördagmorgon, öppnar mjölkpacket och bakar kladdkaka när jag ber om det. - Jag menar .. ska jag måste öppna ett mjölkpacket skulle vi behöva köpa 68 om dagen för ett glas mjölk. Älskar dig♥.

Julia: jag haaaaatar deeeeet hääär

Sitter och lyssnar på musik och firar med 4 limpmackor att jag har suttit och skrivit en inlämningsuppgift i fyra timmar, och den gick inte att spara. Så måste sitta imorgon efter skolan och göra om den. Försöker glömma dessa timmar som inte är så lätt. Är surare än en citron. ORKA

tove: töntvarning?

Satt och kämpade med matten när jag plötsligt hittade en dvd-skiva med genomgångar för alla kapitel i matteboken. Kände riktigt glädjen (eller kanske mer lättnaden men sak samma). Inget fel? Vaa?

Såhär nöjd känner jag mig över att vara tvungen att ta tag i matte B... aja, fick i alla fall nästan en veckas vila från matten.


Julia: varför ska vi tänka ?

Gårkvällen blev att spenderna med dom underbara brudarna Julia, Ida och Emma. Jag och Julia bestämde oss för att gå till ICA maxi. Som är drygt en mil bort från oss (enligt hennes pappa).

Lika lätt som sagt och gjort var vi i löparskorna klockan 13.15 idag. Tog drygt en och en halv timme dit. Alltså 3 timmars gång. Jag är död. Men på nått sätt måste man ju hålla igång när man inte kan träna innebandy.

Just nu sitter jag och hungrar ihjäl medans jag fryser ihjäl. Vilket betyder att ifall jag dör nu är orsaken okänd .. Äsch, ska sätta mig med plugget och vänta på att mamma och pappa ska komma hem och göra mat, vilket kan dröja.


tove: kusinen som fyllt 18 och allt!Vaknade alldeles för tidigt, gick ner i källaren för att se på tv, somnade om och vaknade 20 i 11 igen. Skön känsla!
Har varit och kollat fotboll ett tag nu på förmiddagen, och eftermiddagen ser ut att bjuda på mer idrott. Ska iväg och kolla på Isas match och sen... jaa då får vi se vad dagen har att bjuda på helt enkelt! Somnade ju ifrån filmen jag började se igår kväll så det kan väl vara ett alternativ? Har även en del läxböcker som jag borde öppna...


tove: 29 Januari


Tror jag ska lyssna på "hälsodelen" av mitt horoskop ikväll. Blev några timmar för lite inatt, så det får jag väl ta igen ikväll genom att vila. Känns behövligt!


JUlia: 6 saker ni kanske inte visste om mig


hoooj

nu drar vi ut i skogen.

tove: tjejer?

Dags att hitta på något snart??


månadsdag

Så har ännu en månad passerat.
En av ganska många måste man väl ändå säga.
Tiden har gått otroligt fort och vi har delat så mycket.
Vi träffades som på en halv chansning.
Visste väl inte sådär jättemycket om varandra.
Trodde väl aldrig att det skulle bli något speciellt.
Om vi bara hade vetat.
Under tiden som gått så har vi lärt oss mycket om varann.
Lärt känna varann.
Gått igenom en massa.
Delat allt man kan dela, ungefär.
Skratt. Vi har haft så otroligt kul tillsammans.
Tårar. Många tårar har fällts för vår skull.
Kakor. Vissa saker har man bara gemensamt antar jag.
Men även om det finns saker som skulle gå att ångra,
så går det ändå inte att göra det.
För allt som vi har - det är otroligt.
Kärleken som finns. Den går nog inte att beskriva.
Om det finns en person som man passar speciellt med,
i hela världen - då har vi nog hittat rätt.
Hoppas att det vi har kommer stanna för alltid.
Det här är värt att kämpa för.
22 månader. 1 år och tio månader. Det här är början!

tove: en tönt

bild borttagen pga personliga anledningar. on julle 

sitter med den här bruden nu. hon spelar... gissa vad tre gånger?
vågar inte ens visa henne den här bilden. Men hon spelar ju, så varför ens oroa sig?

Julia: Allt för dig


Idag på mitt 3 timmars hål satt jag och funderade ... Vars min bästa vän har tagit vägen? Hon som jag var med varje dag och direkt vi var från varandra plingade det i telefonen och smsen rullade in.

Min bästavän är så klart Tove. Vi har spelat i samma fotbollslag (jaa, jag har talanger där också) drygt 6 år, så helt okända var vi inte för varandra. Men det var inte så att det blev vi två när man gick ihop två och två för att leka pepparkakskull. Det var främst i 7an vi började omgås. Mer och mer med tiden, ingen av oss visste att inom någon månad var det vi två som skinnet på korven (dvs, väääligt tighta).

I 8an bytte flickan skola och hamnade i samma klass som mig. Vilket gjorde att vi omgicks mer än vad ett spädbarn klänger runt sin mamma de första månaderna. Omogna som vi var och omogna som vi alltid förblev red jag ut på dig som om du var en häst nian ut. Gångerna vi drog på coop, eller varför inte ICA? som var min idé. Skadade inte mig hur långt det var. Vi delade alltid på din blåa cykel, vilket betyder = Din cykel, du cyklar, jag åker.

Du och jag föralltid

Idag ser det annars ut. Olika skolor, olika klass, ses knappt en gång i veckan. Umgås som om vi hatar varann, mer än hitler och judarna.

Men vad som än hände och vad som än händer kommer ingen kunna ta din plats. Jag saknar dig. Jag älskar dig. Bästa vännen.


Julia: Robot Unicorn ATTACK

Som alla andra hål vi har så sitter jag och nördar RUA. Då jag inte spelar in videobloggar till Moas blogg, eller kaxar med dom i klassen som förtjänar de. Idag var ingen vanlig dag (och nej majsan jag syftar inte på att det är din födelsedag, men grattis iallafall♥) jag fick nytt REKORD 199232 poäng(!!!). Börja nästan gråta lite smått av lycka. Kalla mig tönten av töntarna.


tove: MAJSAN

17 IDAG! NYSS VAR DU LITEN MEN NU ÄR DU STOR! GRATTIS!!Julia: livet är tufft

Tvingas blogga med en hand = vänster.
Bild i 2 timmar, ritade med vänster hand.
Prov i 80 minuter, skrev med vänster hand.
Ett till prov väntar, vänsterhanden kommer vara mer än död ...
Detta inlägg tog längre tid än alla mina inlägg tillsammans.


tove: en cool katt

Tills nästa helg har jag ett papper med massa frågor som ska besvaras. En fråga är vilket djur man skulle vara, och varför. Dessutom ska man RITA djuret. Borde inte bli något problem med mina talanger?tove: hur man nu lyckas?

Jullangullan... hur tänkte du där egentligen. Var väl onödigt, visste väl att det skulle hända något illa den första skridskolektionen när jag inte var med så du kunde bromsa in i mig istället för att trilla...

Hur som helst, jobbar på att bli en positivare människa så tänkte lista lite grejer som gjort min dag lite bättre, gett mig lite mer Mmm... i livet om man säger så.

- Det var hyfsat VARMT imorse. Eller jaa.. allt är väl relativt. Men bor man i Skellefteå så får man ta och vara nöjd om det inte är -20 när man vaknar på morgonen i Januari.

- Gjort bort nationella. Resultatet får bli en senare fråga, just nu känns det bara grymt skönt att ha det bortgjort. Och helt kasst gick det ju inte. Hoppas jag.

- Datakunskap låg sist på schemat, vet inte vad som hade hänt som fått läraren på så bra humör, men hon tyckte i alla fall att vi kunde få skippa lektionen och sluta en timme tidigare än vanligt. Tack gud♥ och christina kanske

- Inga läxor som måste göras för första gången på länge. Ingenting som måste göras på heela kvällen. Huur skönt! julia: såhär gick det till när jullan skulle visa sina "skills" på grillorna...


akuten 5 timmar ...
gips i x-antal veckor ...

tove: söndag

Hemma från övik med 3 pinnar! Skööön seger, riktig brunkmatch. Tillochmed bussresorna blir härliga när man har så fina tjejer runt omkring sig alltså!
Borde nog fundera på att gå och lägga mig typ NUU DIRR, för imorgon behöver jag alla hjärnceller som går att uppbringa. Nationella i matte A. Hjärnan loggar ut. Tove loggar ut
gammal bild. men typ den känslan

Julia: Lika som korvar


Julia: Vi träffades liksom på chans, på nått sätt ramla vi in i varann, och tänk att något jag alltid trott skulle vara så svårt va så lätt.
Gillar inte den här dagen alls ... Vaknade tidigt och kunde inte somna om. Hade ingen god mat=blir inte mycket till mat när det är jag står för matlagningen. Vilket gjorde att matchen gick piss. Just nu skulle jag bara vilja gå och se hockey med pojken, men med mina läxor så blir det att plugga kvällen lång. Får stå för mitt val, OP. Varför valde jag inte bygg? Dom verkar chilla sig igenom de 3 åren ...

Innan jag somnar ska jag tvinga Kim (vare sig han vill eller inte) att se Hannah Montana the movie mig mig.


tove: payback time

Imorgon åker vi iväg till övik för match mot Moälven. Och efter att läst dehär blogginlägget så kan du sova lugnt jullan, nu är bussresorna räddade för den här gången också!

tove: innebandy

Om en halvtimme är det dags att dra sig mot kaplan. Match mot Dalen som gäller. Och nu gäller det!


Julia: Norrland, landet där det är kallt. Nae, vänta lite, norrland är inget eget land?

Efter en vecka i skolan, och "äntligen" helg, tror jag hellre sitter i skolan en helg än det här..:


Satt och läste igenom Omvårnaden en gång, och skulle just börja med matten...


men slutade såhär istället, tills jag blev väckt av kimpaboooy.

tove: datakunskap

Sitter på datakunskapen.... gud vad vass våran klass känns på det här.
Slutar om 10 min. Oooh fick tydligen sluta nu. Helg!

fin bild från sexan, enda arkivbilden. Yeeeeah

tove:♥


When everything is wrong I'll come talk to you
You make things alright when I'm feeling blue

You are such a blessing and I wont be messing 
with the one thing that brings light to all my darkness

You're my best friend
and I love you, and I love you
Yes I do

There is no other one who can take your place
I feel happy inside when I see your face
I hope you believe me
'Cause I speak sincerely
and I mean it when I tell you that I need you

You're my best friend
and I love you, and I love you
Yes I do

Julia: Moatoa,Lisafisa,Emelie... nae där tog det stopp.

Usch, så fruktansvärt kallt det är ute. Frågan är varför jag bor här? - Joo, för att jag har en mamma och pappa som alla andra och därför inte får välja någonting själv. Frågan är bara den att, hur kan min mamma och pappa vilja bo här? Jag menar just nu när det är som kallast åker dom iväg, långt bort, alldelsen för långt bort, och får jag följa? Nej, självklart inte. 3 veckor på egna ben. Vad tror dom om mig egentligen? Mitt MVG i hk har dom inte förstått att det var en lögn. Har bara en sak att säga: Prisa gud för nudlarna!


Om det kunde vara en sådan dag imorgon..


tove: gSm

Det här är jag just nu
jag är ovanligt taggad, föööör
olle kom just!
och nu ska vi äta maaat. Hooooj

Julia: Från och med nu kommer mina Torsdagar vara den värsta dagen i veckan

Denna dag kommer vara otroligt lång. Lika lång som alla andra Torsdagar kommer att vara här framöver. Börjar halv 9 med idrott i en timme, sen stressa iväg för att ha Omvårnad. Lunch, Hål, matte, hål, svenska, slutar 16.00. Snabbt hem för att äta och dra vidare för att spela match klockan 18.00.

Idag, just idag hade jag önskat att det hade varit.. (kom inte på någon dag, för vi slutar inte tidigt någon dag..) Bara fått komma hem och ta det lugnt. Är helt slut efter veckan ,som jag inte ens har tränat eller knappt gjort någonting. Inte ens cyklat/gått till skolan eftersom jag har pappas busskort nu när han är borta. Men snart är allt tillbaka på vanlig bana igen. Hoppas det är vad som saknas.Sitter och lyssnar på sån där musik som får mig att tänka på dig


tove: surrounded by your embrace

Sitter här svettig och mysig, nyss hemkommen från en fotbollsträning. Eller förresten, stryk dedär med svettig, går inte bli svettig när man tränar i tältet. Snarare stelfrusen....
Hursomhelst, ska strax iväg igen, blev att spela innebandymatch ikväll!
Fick även träffa oll3 idag, första gången det hanns med på över en vecka. Även om det bara blev 10 min... men lätt bättre än inget!!

Julia: gästbloggar'N Lisa!

Tjosan i trosan, Lisa Brettschneider Morén här!

Som alla kanske vet så går jag i Julias klass. Jag är allt som börjar på S: snällast, snyggast, smartast och sexigast, ja ni kanske fattar!
Men nu till våran hädelserika dag, som bestått av tråkiga lektioner och två timmars hål.... kul... NOOOOT! Och som ni kanske förstår spenderade Julia den mesta tiden på robot unicorn attack. Inte cool! Vi andra dunkade musik på högsta nivå!
aja...

Efter skolan gick vi och käka på Subban, vi fick även sällskap av finaste mikkiiiiiipiii! Men nu ska vi gangstra oss in i mattevärldens land...

Harehooooooooooooj!btw: jag känner stark ironi i detta blogginlägg, men de bjuder jag på, jag är ju som alla andra, tyvärr...

Julia: Ifall jag hade varit smart hade jag förstått mer än vad jag gör


Här sitter vi och tror att vi är någonting. Vi lyckas ju ganska bra↑. Vad finns det annars att roa sig med i 2 timmar i väntan på matteletionen med våran älskade lärare Helena!

Vi hade en fruktansvärd förmiddag idag med en evighetslektion i Omvårdnads. Tankarna snurrade mer än tekoppen på grönalund.

Får lika dåligt samvete varje gång jag skippar att fara och träna. Min anledning till att inte kunna fara spelar ingen roll. Än om jag inte kan vara med pga sjuk,skadad eller bara allmänt trött så kan jag ändå inte sluta tänka på det. Hoppas att min fot mår tillräckligt bra för att få träna på Torsdag. Gud, om du finns?


tove: den perfekta dagen

Älskar onsdagar! Slipper ha mina linser på mig. Slipper släpa nån jättetung väska till skolan. Får ha dubbla mattelektioner! Älskar ju matte...

tove: tisdag


Som ni ser spelade vi hockey på gympan idag. Tror att alla tjejer i klassen kände sig ungefär lika vilse som sofie ser ut på bilden, ganska oförberedd men fin ändå. Tur att det fanns två matcher. En för dom tuffa och en för dom veka. Gissa tre gånger vars vi hörde... Men man ska inte misströsta! En vacker dag kommer vi också att kunna åka fort och hålla klubban så det ser ut som att vi vet vad vi håller på med. Kanske


Julia: Lisa <3 - Lisa, jag har inte träffat min pojke på en vecka snart, kan jag få en puss?
 - Jaa, självklart.


 *PUUSSS*

Kim ligger i vattkoppor och har gjort det ett bra tag nu. Därför har vi inte träffats på ett tag, och kommer inte göra heller. Men då har man ju Lisa !

Julia: Moa: Jag har bara läst allt en gång, bara en gång när det är 353225 sidor och själv försöker man ta sig igenom en sida..Borttappad minneskort till min kamera. Hittelön - en glad julia + massa bilder på bloggen.

Har försökt mig på att plugga nu i några timmar sen jag kom hem från skolan. Hur det har gått är en annan femma.
Att sitta och klämma i sig ett x-antal chokladbollar är mycket roligare. Livet är för kort för att göra saker som är tråkigt, därför, gör saker som är roligt? Sant? 1-0 till mig. Tror jag skulle få besök av Julia ikväll, som skulle vara peeerfekt så här i min ensamhet. Nog för att jag tror att det inte kommer bli av men. 
Idag har vi fått veta att vi har gjort om schemat. buhu. Ifall jag får frågan "Är du nöjd?" så NEJ, jag är inte nöjd. Går mycket längre och ännu mer hål.


Har som sagt inget minneskort, men en bild på underbara vänner kan vara bättre än min läxbok.


tove: profilkläder

Sitter hemma framför datorn en timme tidigare, vad hände? Datakunskapsläraren var sjuk, och det var nog inte många i SPID1 som sörjde över det inte. Hinna hem och käka i lugn och ro innan träningen lät ju inte fel.

Skoldagen var seeeeg som klister. Men vi fick åtminstone våra spidtröjor. Och måste nog erkänna att alla som skulle ha sett carro förmodligen skulle hållit med om att spidare har storhets...

Tröjan vi väntat på typ en månad längre än resten av a-torp.

Julia: Skolan

Måste vara bland det skönaste som finns att somna tidigt en kväll och vakna av sig själv innan skolan och vara på toppen humör! Men dock så hade jag inte en sån drömmorgon i morse .. Jag krigade mig iväg mot min vilja att få ligga kvar i sängen. Toppen att få börja med idrott först av allt också, man tycker att det ska få en till liv .. Men tydligen inte. Nu ska jag dra mig vidare för att bli lite smartare, lektionen väntar.


tove: Stabilt


Öppnade nyss min dvd-spelare och upptäckte att Karate Kid låg inuti. Kung film, inget snack om saken! Bara det att jag lämnade igen den (trodde jag, lämnade fodralet i alla fall) till Hemmakväll i Fredags...


Julia: Tovebulle

Som från sommar till vinter förändrades flickan från att vara en regnbåge till något slags mulet moln. GUD vad jag lyckas få ett bra "första intryck" på vännen min. Men det är inte så jag menar.
Som om hon var blind öppnade hon garderoben för att ta ut något som kändes som ett par byxor som lika gärna kunde varit en tröja men ändå sätter hon dem på benen. Rosa,blå,grön,lila,gul eller turkos? Någon slags blandning. Men nu har hon börjat chilla ner med det där, vilket är rätt tråkigt. Men hon är alltid lika fin ändå. På fritiden brukar hon spela innebandy och fotboll, och blåsa några toner ur sin älskade saxofon! Hon har en uuurgullig pojkvän som är uuurgullig vilket man lätt kan bli avundsjuk på. när det tex handlar om vem som ska få den sista godisen i en godispåse så får alltid Tove först. Jag menar vem vill inte ha en sån till man?
Hon imponerar mig varje gång när hon förstår någonting som jag aldrig skulle förstå än om jag skulle ha google inbyggd i min hjärna.

Ifall ni hoppade hit för att ni inte orkade läst det där uppe, så är här allt ni behöver veta om henne:

  • Tove Åström heter tjejen
  • Såg ut som nån slags 3 åring från Irland,Tyskland,Kina och Spanien. (Någon slags blandning på klädstilen som dock inte ser likadan ut nu)
  • Bra på innebandy och fotboll
  • Har en uuurgullig pojkvän, vid namn Olov Mannberg
  • Gillar godis/kakor/chips/glass .. jaa ni fattar.
  • 16 bast
  • Hon går SPID (storhets) hon tror inte, hon vet. Hon är bäst


tove: Jullebulle

Okej, då kör vi igång bloggen med en liten presentation. Men varför skriva om sig själv? Ska istället skriva om Julia, känner henne så bra så det blir ungefär som att skriva om sig själv ändå så.


Julia är en flicka på 16 år, lilltjejen brukar jag kalla henne eftersom att hon faktiskt är yngre än mig. Hon går VOC1A på balderskolan, omvårdnads alltså. Det är mycket wain om läxor från hennes sida sen vi började gymnasiet, men eftersom att jag är en bra vän så låter jag henne klaga utan att säga emot.
På fritiden spelar hon innebandy, pluggar (antagligen, hon går ju omvårdnads??), är med sin pojkvän Kimpan, spelar Robot Unicorn Attack på facebook eller är med sina vänner. Hon ligger etta på Unicorn-listan på facebook bland sina vänner.
Hon har lockigt hår, men det är inget hon vill att folk ska veta. Så räkna med att se bilder på henne i platt hår här på bloggen framöver. Justja, hon är dessutom en väldigt hängiven bloggare som gett löften om en hel del videobloggar i framtiden. Det ser vi fram emot!♥

RSS 2.0